ALANYA KEBAB PIZZERIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1540 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Kebab Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2023 om 17:47 Heerlijke kofte
1 okt 2023 om 20:00 Lekker eten! Nadat ik gebeld had met het restaurant omdat er wat miste/miscommunicatie was, werd het missende product binnen 10 minuten naar ons toegestuurd. We kregen zelfs baklavas als excuus. Het personeel was erg vriendelijk. Hele fijne service!
30 sep 2023 om 16:16 Amazing pizza. Crispy dough. Fresh toppings. Delicious. Baklava was so good, fresh. For me the best restaurant. I will back always.
24 sep 2023 om 10:57 Zoals verwacht weer lekker en veel gegeten
24 sep 2023 om 10:13 Heerlijk lekkere pizzas bezorging is op tijd en lekker vers
24 sep 2023 om 1:58 Pizza conpollo was weer heerlijk Zoals we gewend zijn snelle bezorging aardige bezorger top tent
23 sep 2023 om 22:13 Er zat haar in de patat de ook nog een heel slap was en helemaal nat. Voor de rest was het wel te eten maar veel laten staan omdat het niet zo goed beviel
23 sep 2023 om 18:37 Pizza’s wordt hier alleen maar lekkerder krokante pizza volle topings complimenten voor de pizza bakker dikke 5 sterren voor de pizza’s
22 sep 2023 om 10:56 Super leker
22 sep 2023 om 9:51 Heerlijk gegeten. Verse groenten.
18 sep 2023 om 3:58 Heerlijke pizza zoals altijd, snelle bezorging
16 sep 2023 om 8:59 THE FOKING BESTE!